’di:tail – digital tailored design
hvor design, godt håndværk og digital produktion forenes

‘di:tail er en dansk design virksomhed etableret i 2020, der specialiserer sig i digital produktion af skræddersyet design- og interiørløsninger, hvor kvalitet og detaljebearbejdning er i højsædet.

‘di:tail udspringer som en virksomhedsgren af tegnestuen Jacob Hilmer Architecture, der laver projekter i større skala, mens ‘di.tail fokuserer på interiørdelen.

Fælles for begge virksomheder er den digitale produktionsproces, hvor robotteknologi og arkitektur danner grundlag for innovativ formgivning, hvilket giver en rationel fremstillingproces med tanke på æstetik, præcission, detaljebearbejdning og ikke mindst omkostningseffektivitet.

Drevet af en dyb passion for design, arkitektur og innovation sigter vi hos ‘di:tail efter at skabe tidsløse designs og interiørløsninger ved at kombinere håndværkstraditioner med digitalt funderede metoder, således vi kan tilbyde produkter som prismæssigt er til at komme i nærheden af, uden at gå på kompromis med håndværket og detaljeringen.

Virksomhedsejer Jacob Hilmer er uddannet arkitekt og ingeniør fra Aalborg Universitet i 2013. I 2020 startede han ‘di:tail, da han ønskede at beskæftige sig med design og interiør, frem for kun at arbejde i størrere scalaer som han gør i sin tegnestue Jacob Hilmer Architecture, han startede tilbage i 2015. Som en tydelig rød tråd i alt sit arbejde, tager Jacob stærk inspiration i naturens elementære former og materialer, samt teknologiens udvikling, og forsøger derigennem at genfortolke den gængse design og produktionsproces.