’di:tail – digital tailored design
"hvor smukt design, godt håndværk og digital produktion forenes"

‘di:tail er en dansk design virksomhed etableret i 2020, som specialiserer sig i digital snedkerproduktion af skræddersyet design- og interiørløsninger, hvor kvalitet og detaljebearbejdning er i højsædet.

‘di:tail udspringer af tegnestuen Jacob Hilmer Architecture, som siden 2015 har fokuseret på at innovere formgivningsprocesserne i den arkitektfaglige praksis, med omdrejningspunkt i digital skitsering og prototyping.
‘di.tail blev etableret med intentionen om at anvende samme tilgang, rettet mod design- og interiør.

Fælles for begge virksomheder er den digitale formgivnings- og produktionssproces, hvor der vha. robotteknologi og avanceret 3d skitsering itereres imellem computermodel og endelig produkt, som løfter kvaliteten af kerneaspekter som; æstetik, detaljering, præcission og ikke mindst omkostningseffektivitet.

Drevet af en dyb passion for design, arkitektur og innovation sigter vi hos ‘di:tail efter at skabe tidsløse designs og interiørløsninger ved at kombinere håndværkstraditioner med digitalt funderede metoder, således vi kan tilbyde produkter som prismæssigt er til at komme i nærheden af, uden at gå på kompromis med håndværket og detaljeringen.

Virksomhedsejer Jacob Hilmer er uddannet arkitekt og ingeniør fra Aalborg Universitet i 2013 og har sigen 2015 drevet egen tegnestue med omdrejningspunkt i potentialet ved at implementere roboteknologi i den arkitektfaglige praksis.
I 2020 startede han ‘di:tail, med sigte på at anvende sine erfaringer inden for design og interiør.

Som en tydelig rød tråd i alt sit arbejde, drager Jacob stærk inspiration i naturens elementære former og materialer, samt teknologiens udvikling, og forsøger derigennem at genfortolke den gængse tilgang til formgivning og produktion, for derved at skabe bedre design.