RADIAL

RADIAL er ‘di:tails robot skårne fordybningsgreb i massivtræ, som tilpasses efter indretning og funktion, og derfor altid sikrer et hurtigt og komfortabelt greb.

RADIAL er inspireret og navngivet efter traditionelle træskæringsprincipper, og er med sin organiske form en hybrid mellem et radial- og tangentalsnit, også kendt som spejl- og planskæring.
Denne udskæring danner en helt speciel dybde og liv i grebets overflade, hvor årene og spejlingerne fra marvstråler danser og varierer hen over det formmæssige forløb, hvorfor 2 greb aldrig vil være ens.

Hos ‘di:tail lader du dig ikke begrænse af et snævert sortiment af farve og materialekombinationer. Grebene udfræses i mange forskellige massivtræstyper og ligeså kommer fronterne i mange forskellige finertyper samt linoleums- og fenix laminat farver. Desuden er al ‘di:tail’s finer og massivtræ FSC mærket, med omtanke på en bæredygtig produktion med mindst muligt fodaftryk på vores planet, ligesom alle vores designs fremstilles af kvalitetsmaterialer, for at opnå en lang levetid.

Se alle materialer og sammensæt dem som du har lyst til i vores konfigurator.

Vores kabinetter tilbydes i alle tænkelige farver og finertyper. Dertil kommer vores skuffer som både fås i massivtræ og stål alt afhængig af det ønskede udtryk.

Materialer

Hos ‘di:tail lader du dig ikke begrænse af et snævert sortiment af farve og materialekombinationer. Vi tilbyder bl.a. kabinetter i alle tænkelige farver og finertyper og vores fronter kan både tilbydes i mange Fenix laminat- og linoleumsfarver samt forskellige finer- og massivtræs typer. Dertil kommer vores skuffer som både fås i massivtræ og stål alt afhængig af det ønskede udtryk. Desuden er al ‘di:tail’s finer og massivtræ FSC mærket, med omtanke på en bæredygtig produktion med mindst muligt fodaftryk på vores planet, ligesom alle vores designs fremstilles af kvalitetsmaterialer, for at opnå en lang levetid.

Se alle materialer og sammensæt dem som du har lyst til i vores konfigurator.

Finer
Fenix laminat
Linoleum
pearl
mushroom
vapour
ash
pewter
charcoal
nero
iron
mauve
pebble
burgundy
powder
conifer
olive
pistachio
spring green
midnight blue
smokey blue
aquavert
orange blast
salsa