Udelukkende skræddersyede produkter​​​

Digital skræddersyet
Hos ‘di:tail skræddersyr vi alle designs og interiørløsninger, så de personligt tilpasses hvert enkelt kundes ønsker og behov. Med ekspertviden inden for digitalt håndværk, realiseres ‘di:tail’s designs ved hjælp af specialudviklet software og innovativ produktionsteknologi, der sætter detaljebearbejdningen i højsæde og som giver os mulighed for at tilbyde produkter med snedkerfinesse og elegante detaljer.
Digitalt Håndværk

Hos ‘di:tail er vi digitale snedkere. Det kræver et “håndelag” som er ligeså krævende som ved traditinonelt snedkerhåndværk, med samme indsigt i materiale og bearbejdningsproces. Til forskel får vi nye designmuligheder og effektiv produktion.

Teknologi

Ny teknologi danner rygrad for ‘di:tail. Vi arbejder på hele tiden at være på forkant med de nyeste digitale processer for at tilbyde dig de bedste personligt tilpassede designs.

Tradition

Til trods for vores forkærlighed for teknologi, er vi dybt forankret i håndværkstraditioner og dansk møbeldesign. Vi skaber designs, der er til at forstå.

Æstetik

Afsættet for ‘di:tail’s designs er en fascination af naturens former og systemer. Dette mere organiske formsprog er kun muligt at skræddersy kosteffektivt, da vi bruger innovative digitale værktøjer lige fra skitsering til produktion.

Design lab

Alle designs udvikles på vores eget prototype og design værksted, hvor vi anvender robotteknologi. Vi distribuerer de færdige designs til vores produktionsnetværk, for at sikre kvalitet og effektiv produktion.