Sådan kommer du i gang

1. Bliv inspireret

Rejsen til dit nye køkken starter med at du gør dig nogle tanker om, hvordan dit nye køkken skal se ud. Hvor stort skal det være, hvilket design kunne du tænke dig osv. Du kan her på siden få god inspiration til hvad, der er muligt.

2. Book et designmøde

Vi holder altid et indledende designmøde, hvor dine tanker danner grundlag for en uformel men faglig snak, hvor vi kommer med input og forslag til dit nye køkken, og sammen finder frem til en god løsning.

Du kan enten mødes med os på vores tegnestue eller online – det er op til dig. På vores værksted har vi også eksempler på produkter, greb og materialer, så du kan opleve dem i virkeligheden, inden du beslutter dig endeligt.

Billede af designmøde

3. Endeligt design og bestilling

Inden dit nye køkken kan produceres, skal dit område måles op, og der bliver lavet visualiseringer af dit drømmekøkken. Når designet er endeligt bekræftet af dig, kan ordren bestilles og fremstilles af vores producenter.

4. Montering

Der vil typisk gå 2-6 uger fra ordren er afgivet, til du modtager dit køkken. Hvis du også har bestilt montering gennem os, vil vi sørge for al opsætning, så du hurtigt kan komme til at nyde dit nye køkken.

Billede af montering